theatre-contemporain.net artcena.fr

Antisocial

de Bogdan Georgescu

Écrit en 2015 - roumain

Présentation

Liceu de provincie, anul 2015, România. Elevii creează un grup secret pe un site de socializare. Profesorii află, se infiltrează și demască. Cu ajutorul unor elevi.

Liceu de provincie, anul 2015, România. Elevii creează un grup secret pe un site de socializare. Profesorii află, se infiltrează și demască. Cu ajutorul unor elevi. # libertate de expresie # violarea intimității # încredere # respect # comment # sistem educațional # praf # spațiu public # turnător # calomnie # share # lipsă de profesionalism # șpagă # like # învechit # dialog @ orice nivel # cât de departe suntem de peșterile din care am ieșit? # hashtag ANTISOCIAL este un proiect de Art****ă Activă care combină tehnici de devising, teatru documentar și observațional, explorând noi tipuri de teatralitate și structuri dramatice. Spectacolul este produs de Teatrul Național Radu Stanca Sibiu și Universitatea Lucian Blaga Sibiu. #minor – beyond borders of Parental Authority and Nationality

minor – “Unde dă tata crește?” “Bătaia e ruptă din rai?” “Eu te-am

făcut eu te omor?” Care sunt metodele educaționale pentru creșterea unui tânăr adult în România anului 2016? Cine educă adulții în a pregăti viitori adulți? #minor este analiza unui context social și politic în care pasarea responsabilității și utilizarea cazurilor particulare pentru crearea unor platforme de manipulare sunt scopuri în sine. Trăim într-o societate în care găsirea unui vinovat, un celălalt de acuzat e soluția oricărei probleme. Lipsa de dialog, a conștientizării și a responsabilității sunt aspecte devenite banale. Infantilizarea, această atitudine transformată în mentalitate, aplicată majorității tinerilor adulți ca metodă educativă poate construi o societate din care am vrea să facem parte? #minor este un proiect de art****ă activă care combină tehnici de devising, teatru documentar și observațional, explorând noi tipuri de teatralitate și structuri dramatice.

Nombre de personnages

 • 4 homme(s)
 • 3 femme(s)
 • Sélection(s)

  2017

  Comité de lecture

  Previous selected texts 2017-2020

  Fabulamundi - Playwriting Europe

  Complément d'information

  Voir [la page de l'auteur|http://www.fabulamundi.eu/ro/bogdan-georgescu-2/|] sur Fabulamundi